duminică, 23 septembrie 2012

Tea Book

De cand cu moda ceaiurilor cred ca toti am devenit fani ceai ! Acum cand mergi la cineva  ti se pune intrebarea daca vrei un ceai. Adevarul e ca dupa ce-i descoperi aromele si  beneficiile , il servesti cu placere... Tin minte ca la un moment dat a pus Ana Maria o postare cu ceaiuri , iar cu prima ocazia mi-am cumparat si eu ceaiuri de la Teekane si Greenfield :))
La supermarket am ajuns sa merg mai rar , ca sa nu spun foarte rar, din cauza traiului "bun" pe care-l ducem in tara asta ! Ultima data cand am fost la Real,  am ajuns la raftul cu ceaiuri unde aparuse marfa noua , care recunosc mi-a furat ochii si sufletul !
M-am tot invartit eu si dupa ce am achitat cosul , mi-am mai numarat odata banii si m-am intors si am cumparat un Tea Book. Am zis fie ce-o fi asta e pentru sufletul meu ! Deci asta e o cutie de metal in forma de carte  care se deschide iar inauntru e o punga cu ceai de la Basilur , scrie pe ea - TEA BOOK - Festival Colection Vol.3 Verde
Este un ceai special care contine 100% frunze de ceai verde , fructe naturale de capsune si merisor si arome de pepene galben si afine . Adevarul e ca il savurezi cu o deosebita placere iar ambalajul e foarte frumos si da bine in vitrina de la bucatarie !
In plus pe cutie ai povestea ceaiului ...
"În 1870, Ceylon a devenit  mare producătoare de ceai din zonă ca o alternativă la culturile de cafea, care nu a reușit în the1860s. Prima plantație de ceai s-au stabilit în apropierea Estate Loolecondra Kandy și acest lucru a marcat nașterea industriei de ceai în Ceylon (Sri Lanca)
Basilur ceai te duce prin această lungă călătorie de ceai, cu amestecuri de ambalare inovatoare și încă, păstrând tradiția veche de 5000 de ani intacte. Aceasta carte ceai este un cadou de la ceai familie Basilur la cunoscatori de ceai ! "  Super ... !

2 comentarii:

Anonim spunea...

Am vazut si eu cartea asta minunata....o sa mi-o cumpar si eu , insa trebuie sa merg singura la cumparaturi , altel am parte de foarte multe comentarii.... :)
Sa iti fie de bine! E atat de bine ca , uneori , sa te resfeti putin , indoferent ca bugetul e limitat.In fond si la urma urmei nu o faci zilnic!

Praf de Stele spunea...

Asa e cu bugetul limitat , si eu m-am tot gandit inainte sa cumpar desi acum... as fi boier... :) dar nu am reusit sa ma abtin... Trece...