sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Cantina pentru pasarele

 Exact asa a botezat-o Ninu In urma cu vreo saptamana am primit de la Ninu un recipient facut de el din care poti sa hranesti pasarelele pe timp de iarna.Mi s-a parut mie cam complicat si ciudat la inceput , dar chiar isi face treaba recipientul asta.

Prima data l-am pus intr-un copac mai in fata dar nu prea am vazut pasarele si l-am mutat in gradina in spatele casei si putin mai la inaltime. de acu' merg cu scaunul dupa mine ca sa ajung la el. Azi am vazut pasarele la el si m-am dus sa le mai pun mancare ca era gol.   Probabil au venit pt ca acum e si gerul mai mare si azi a fost asa o zi posomorata  parca plina de ceata. Chiar ma bucura acest cadou  :))

2 comentarii:

janet spunea...

Foarte frumos!Eu am facute casute din lemn,dar la servici,unde locuiesc nu am curte,pun pe pervaz si vin pasarelele si porumbeii ,numai ca fac cam multa mizerie!
O zi minunata!

Praf de Stele spunea...

Este bine ca le pui pe pervaz Eu am o prietena care tot asa face ca sta la etajul 5 dar in fiecare dimineata dupa ora 8 e plin de porumbei la ea pe pervaz.Eu sunt incantata de cantina asta a mea ca de cand e frig vin atatea pasarele de le pun o cana plina cu seminte si pana seara e gata.