joi, 15 noiembrie 2012

Cadouri speciale

Azi am primit vizita unui prieten drag abia intors din... Paris. Dupa parerea mea este o mare sansa in viata si te poti numi rasfatat al sortii  ,  sa poti vedea Parisul , sa te plimbi pe vestitul Champs-Élysées cu toate luminitele lui, sa admiri Parisul   din faimosul Turn Eiffel si sa mergi operă in Paris  unde un bilet costa ...  155 de euro . dar sincer dupa intamplarile de anul acesta legate de concediul meu de vis , am ajuns sa cred ca nimic nu este imposibil  :)) si niciodata nu trebuie sa incetezi sa speri in ceva bun ! Si cine  a fost plecat din tara stie ca  micile atentii aduse celor dragi te cam rup la buzunar :) Deci "cineva" s-a gandit si la mine si am primit printre altele si cateva lucruri specifice din Paris !
Cum ar fi o cutie rosie din metal cu ciocolata cumparata din vestitele Galerii Lafayette, un magnet in relief  pentru frigider - astea ma incanta pe mine foarte tare , o statueta cu Sfanta Familie cumparata din  Basilica Sacre Coeur, din legendarul Montmartre, o cutie  cu 4 feluri de ceai frantuzesc si multe alte ... maruntzele . A fost un cadou  din suflet si primit cu ... suflet . Iar "povestea" a fost minunata  :))

Interesant, din nou,  ramane faptul  cum cu un gand bun si un strop de cheltuiala reusesti sa faci  o bucurie mare si sa inseninezi ziua cuiva !

4 comentarii:

Unknown spunea...

ce frumos când exista pe lume prieteni care te apreciaza la adevarata valoare! frumos cadou!

Anonim spunea...

Ce cadou dragut! Sa il folosesti sanatoasa!

dmd. spunea...

..mă bucur pentru tine.

Blogul lui Jeny spunea...

Sarbatori fericite sa ai si multe impliniri in anul care vine.La multi ani!