duminică, 13 februarie 2011

Drumetie

Si asa cum ziceam soarele de azi m-a scos afara din casa , si am plecat hotarat spre padure dar din cauza noroiului care cantarea greu pe papuci nu am ajuns sa intram in padure , dar a fost frumos , s-au incarcat bateriile si am facut si putina miscareDar inainte sa plec de acasa am pregatit si proviziile de luat cu noi , niste bobitze si paine pt cateii amarasteni pt ca eu zic ca decat sa dai cu piatra intr-un caine fara stapan , mai bine ii dai o bucata de paine si nici nu risti sa fii muscat !
Si am plecat la drum
Pe deal am vazut urmele unei ierni aproape trecute pe langa care incepe sa rasara verdele
Apoi au inceput sa apara si amarastenii , la un moment dat am numarat 7 bucati si chiar daca au fost momente cand aveam inima cat un purice , bobitzele si painea au facut minuni. Iar mai sus au mai aparut si altii

Dar am surprins si peisaje frumoase.
 In padure vom ajunge cand da bine caldura si se usca noroiul !  :)

4 comentarii:

Ninulescu spunea...

Ce multi catei :)))
si toti de talie mare.
Bombitza a fost la padure ?

corina spunea...

Frumoasa drumetie!Si inca ceva.Gandul bun cu care ai plecat la drum adica painica.Tare mi-a placut gandul acesta!Un lucru marunt dar valoros!Sa incepi o saptamana binecuvantata!

Praf de Stele spunea...

Corina, ai dreptate. Acest lucru marunt dar valoros ,cum zici tu, chiar ma face sa ma simt bine stiind ca am hranit niste animale abandonate si necajite. Iti doresc si tie o saptamana mai buna.
Ninu ,au fost si cateii mei cu mine , dar Puxxy s-a speriat si a venit acasa cand a vazut atatia caini :) Si apropo , o cheama Bobitza !

Anonim spunea...

Saracutii de ei..bine ca mai dau de oameni de omenie. Eu am fost ieri in oras si m-am imprietenit cu un catel asa de dragut, alb cu maro, tot venea dupa mine, lumea il alunga. Nu am putut sa il duc acasa ca mai avem 6 si nu putem nicicum sa mai tinem si altii :(
Se vede pe ei ca sunt asa de amarati si ar fi atat de fericiti sa aiba si ei stapan pe care sa il iubeasca, atata bucurie in ochii lor cand le dai atentie.