duminică, 4 iulie 2010

Impresii

Si asa am profitat de acest minconcediu patru zile din plin iar vinerea am stat in hotel pana la amiaza apoi am pornit spre casa . Toata perioada cat am stat acolo nu a plouat o picatura. Ce m-a impresionat in Turda a fost faptul ca are multe si frumoase parculete cu fantani arteziene desi in perioada in care am fost noi se lucra la schimbarea pavajului de pe trotuar si la strada ( !!! dar muncitorii lucrau pa ce se facea noapte afara, in Geva nu am vazut asa ceva !!! )
Alt lucru demn de retinut a fost urmatorul. Spre salina luam autobuzul nr. 17 care era foarte frumos si foarte curat. La un moment dat soferul a trebuit sa astepte vreo cinci minute pana la plecare , atunci preluase tura si era la capat de linie. Omul in timpul asta a pus mana pe spray si pe carpa si s-a pus la sters de geamuri si tot ce se chema sticla.Deci daca tot platesti ai si conditii. Ar trebui sa invete si domnii de la Deva  cu transportul in comun ceva , ca aici nu prea vezi bine prin geamuri... (!)
 Alte frumuseti

4 comentarii:

janet spunea...

Foarte frumos!Abea astept luna august sa merg si eu in concediu!
O zi buna!

Anonim spunea...

Zefi , sa iti fie de bine cu acest concediu...se pare ca a picat tare bine aceasta excursie si mini concediu...Pozele sunt minunate.Cu prima ocazie am sa il conving si eu pe Marius sa mergem in Cheile Turzii...ca tot trecem pe langa ele...dar nu le vizitam niciodata.
Frumoase locuri!

Praf de Stele spunea...

Da, Janet, te cred ca dupa atata munca suntem nerabdatori sa avem si putin concediu.Eu nu am mai fost in concediu de vreo 10 ani si de aceea zilele astea mi s-au parut de vis.
Ana Maria , chiar a fost minunat si odihnitor si eu tot asa am zis ca daca tot sunt in Turda e pacat sa nu vad si Cheile. :)) Ma simt plina de energie si ma gandesc cu GROAZA ca ma trezesc maine dimineata la 5

C.T spunea...

Ma bucur ca a-ti avut cateva zile de relas si ma bucur ca vizitati locuri stramosesti!