joi, 15 aprilie 2010

Jale mare printre studenti

Mai inainte m-au sunat doi colegi si o vecina  sa-mi spuna ca l-au vazut pe fiu'miu la Stiri pe Prima. Pana sa-i dau eu drumul la tv , a trecut si m-am pus pe cautat pe internet si i-am gasit pe Stirile.Protv.ro. Este o stire foarte trista si sa fereasca Dumnezeu pe orice parinte si copil ! Si acum sunt socata mai ales ca era in acelasi camin cu fiu'miu !

5 comentarii:

Lucia spunea...

Am văzut ştirea.
Mare nenorocire. Orice mamă are un tremur în suflet la o astfel de veste. Să-i aibă Dumnezeu în pază pe cei apropiaţi fetei!

magda spunea...

Dumnezeu sa o odihneasca in pace

Anonim spunea...

Tot timpul au fost probleme cu caminul ala. Aproape toti cei care au fost cu liftul acolo, au patit sa se blocheze in lift.
Eu stau chiar in caminul de langa cel in care s-a intamplat asta.
Foarte des auzeam de la unii altii ca iar s-au blocat in lift. Si e destul de nasol sa urci si sa cobori atatea etaje de nu-stiu-cate ori pe zi. Au venit televiziunile, s-a difuzat stirea peste tot, si la fel ca alte dati, povestea se va da uitarii, si o sa mai moara si altii. Ca asa e la noi.

Anonim spunea...

In ce camin s-a intamplat? Eu am stat in caminul 16 si 17...am stat la etajul 8 in caminul 16 dar nu era lift...urcam scarile acelea de doua-trei ori pe zi... In 17 am stat la 4, nu mai stiu daca era sau nu lift...
Imi pare rau pentru tanara...o tragedie! Dar reportera spunea ca nu locuia acolo, mergea in vizita la niste amici.

Praf de Stele spunea...

S-a intamplat in caminul 16. Acum aproape 4 ani cand a inceput fiul meu facultatea era deja lift in camin.Dar la un camin cu 10 etaje care e full de studenti,cate 5-6 in camera (daca se poate si cu cate unul in plus intr-o camera) cred totusi ca revizia ascensorului trebuie facuta mult mai des decat in alte conditii.Si fiecare din noi care avem sau am avut copii studenti stim ca ei sunt mai rebeli,( e normal pt ei pt ca traiesc alte timpuri ,fac parte din generatia noua) mai ignora cateodata cate o "regula"atarnata pe un perete, poate mai ignora cateodata si portarul din hol.Dar indiferent daca fata statea sau nu statea acolo si indiferent cat era ceasul, in primul rand NU trebuia sa se blocheze liftul La banii dati pe scolarizare macar pericolele mari ar trebui sa fie evitate. Daca stai sa te gandesti oricand putea fii copilul nostru, pe care l-ai trimis acolo plin de speranta ,sa devina OM. Dumnezeu sa o odihneasca.