duminică, 18 aprilie 2010

Drumetie

Si daca tot e  o duminica cu vreme frumoasa si dupa bucatareala am si timp liber dar mai ales ca mi-a :"facut pofta" Ana Maria, m-am gandit ca decat sa stau cu nasu' la tv sau la calculator , mai bine fac si eu putina miscare. Pe vremuri ne luam si mergeam cu copiii si cu catelul...Acum copiii sunt departe anii au trecut ,asa ca am plecat cu cateii. Cei doi de talie mare asculta si merg frumos dar pe Bobita trebuie sa o duc in lesa ca fuge tare... Stau intr-o zona unde daca cobori in jos faci 5 minute pana in centrul orasului iar daca urci in sus in 15 min ajungi pe deal iar cam intr-o ora in padure. Asta e strada mea vazuta de sus
Asa ca am ales "drumul"dealului, eu putin gafaind dupa o iarna lunga, iar cateii alergand fericiti
Este o minune cutoti pomii infloriti, si cu o panorama a orasului Deva si a Cetatii, foarte frumoasa
Si catei fericiti...


Chiar a fost foarte frumos iar cand o sa mai urc voi merge pana in padure ca si acolo e minunat !

5 comentarii:

Anonim spunea...

S U P E R B!!!!! Zefi , nu am cuvinte sa te laud pentru plimbarea de azi si sa iti spun ca ma bucur mult ca ai facut fotografii sa vad si eu...In ce zona superba locuiesti...cat imi place..Minunat! Ma bucur mult ca am reusit sa te fac sa iesi...:)

Anonim spunea...

S U P E R B! Absolut minunata plimbarea ta si ma bucur mult ca ai facut fotografii , ca te-am "inspirat" sa iesi si vreau sa spun ca stai intr=o zona exceptional de frumoasa.Panorama Devei cu cetatea m-a lasat fara cuvinte...Sa iti fie de bine cu plimbarea !!! :)

dmd. spunea...

Frumoase locuri,frumoasa zona ta,ferice de tine.Eu din Bucuresti de la etajul 8........Am scris ceva de curand despre locuit:
http://dmd-familia.blogspot.com/2010/04/alta-viata.html

Anonim spunea...

Frumoase locuri! Eu pe caini nu ii pot scoate din curte, ca o iau razna, nu sunt ascultatori deloc cand vine vorba de hoinarit:)

Praf de Stele spunea...

Da intradevar stau intr-o zona foarte frumoasa si linistitaTe simti foarte bine cand poti savura cafeaua de dimineata in aer curat ! Dar de multe ori imi este foarte greu cu lucrul in curte , mi-as dori sa arate ceva mai bine, poate sa am si eu gazon, dar asta e am flori, patrunjel si...urzici. Dar toate au farmecul lor, si trebuie sa vezi frumosul si in firul de buruiana care incearca sa-ti invadeze curtea ! Oricum imi lipseste o mana de barbat ! :))