luni, 14 decembrie 2009

Sa vi-l prezint pe.....THOMAS


     Era acum doi ani si era vara si frumos. O pisica de la tara fata-se doi pisoi ,unul frumos foc iar celelalt uratel pentru ca avea juma' de fata alba si cealalta jumatate neagra. Stapanul lor dadu-se sfoara in tara ca are doi pisoi de dat. Pe cel frumos l-a dat repede dar cel urat a ramas si degeaba i se tot cauta stapan ca nu-l gaseau si ca sa fie mai rau un mos neatent l-a calcat cu carja pe sold de schiopata bietul motanel Atunci mi s-a facut mila de el si l-am pus intr-o plasa si l-am adus la Deva desi acasa mai aveam un motan si caini. Impreuna cu baietii am hotarat sa-l cheme Thomas . I-a trecut si labuta , s-a imprietenit cu tot alaiul si dormea cu Bobitza in cos, care l-a si adoptat, era un motan fericit.


     Si timpul a trecut si Thomas a crescut s-a facut un pisoi de toata frumusetea , stie chiar sa miroase o floare poate ce unii dintre oameni au uitat.




      In toamna asta a disparut de acasa  am fost tare necajita, am intrebat toti vecinii dar nu l-au vazut. O vecina mi-a zis sa nu fiu trista ca e plina lumea de ei si imi da ea altul, nu vreea sa inteleaga ca de fapt Thomas facea parte din familia noastra. M-am si rugat am si plans iar dupa trei zile am zis ca trebuie sa ma consolez cu ideea ca nu mai vine. A cincea zi cand am venit de la servici l-am gasit acasa in fata usii. Eram foarte bucuroasa si eu si cateii care l-au pupat din cap pana-n picioare. Saracul a ramas inchis la un vecin in garaj care-si tine masina in fata casei si intra in garaj o data pe saptamana. Si bietul pisoi avea o rana la botic pentru ca nu a avut apa, dar i-a trecut. O vreme nu a mai iesit din curte. Si este singurul animalut pe care l-am avut vreodata , caruia ii place sa-i faci poze ... si este si fotogenic :)) Acum e fericit si sta la caldura...


3 comentarii:

Ninulescu spunea...

Alt Pasoi :)

Anonim spunea...

ce dragut e:)

Praf de Stele spunea...

Da Ninule sa stii Ca e chiar " altu Pasoi"
Multumesc Iulia , e chiar frumos si chiar ieri am fost cu el la vaccin. Si Fox e o minune de catel si e foarte frumos.