duminică, 13 decembrie 2009

Meniu de student (2)

     Azi e randul pachetului de student pt Timisoara.Chestiile astea mi se intampla cam o data la doua saptamani, dar peste o saptamana se ia vacanta si cam prin 20 imi vin baietii acasa.Si asa azi de dimineata mi-am baut cafeaua, am pus ingredientele in masina de paine ca ii trebuie 3 ore sa se faca  si m-am pus pe curatat cartofi si gatit. Noroc ca ciorba de fasole a fost gata de ieri iar varza am facut-o aseara tarziu. pe azi mi-au ramas de facut snitele dintr-un piept de pui si tocana de cartofi cu carne de porc.

     Varza calita a uesit grozava  mai ales ca n-am mai facut demult.S-a facut si painea  apoi am inceput ambalarea, mai o zacusca, mai un fruct iar acum plasa asteapta frumos la rece sa vina cineva care merge la Timisoara sa o ia .Bine ca am scapat de gara.
 


Mie mi-a mai ramas  ceva gatit pe ici pe colo cam pt 2 zile, dar e OK , iar pt restul celor de pe acasa am pregatit meniu special ca deh e duminica !


      Yes ! Nu mai gatesc cam o saptamana! Deci acum  e gata si azi am liber sa fac ce vreau  cred ca plec pana la niste neamuri intr-un sat invecinat ca de maine incep din nou munca . Duminica placuta tuturor !

2 comentarii:

F spunea...

:) nu vrei sa intrii in echipa 100 Ro?Inscrie-te pe pagina "Alatura-te" daca vrei,si iti trimit invitatie de autor.Imi place ce si cum scrii;)

F spunea...

Offf vreau sa scrii si pe 100 ro....