duminică, 20 decembrie 2009

In asteptarea lui.....Mos Craciun.

     In sfarsit am apucat sa mai pum mana si eu pe mouse. Dupa o saptamana stresanta cu foarte multa munca mai ales extraservici azi a fost in sfarsit ziua mea libera si relaxanta. A venit si vacanta  pt studenti asa ca mi-au venit si baietii acasa  Ma bucur pt cel mic ca  a primit o excursie gratuita la Voineasa jud.Valcea pt cinci zile , datorita rezultatelor din anul 1 si pt ca e integralist, asa ca Doamne Doamne priveste si catre copiii amarati, azi dimineata a plecat.Asa ca de Craciun voi fii doar cu baiatul cel mare. Si aici ca peste tot ninge intruna dar e foarte frumos si ai un sentiment deosebit, simti intradevar ca se apropie sarbatorile.


     Ce mai incolo  si-ncoace ...il asteptam  pe Mos Craciun ! Adevarul e ca si la servici il asteptam cam de...o luna cu al 13 -lea salar dar intarzie sa vina , intr-un final sefii au zis ca vine maine, bine ar fii pt ca nu am luat inca nici un cadou. Si vreau si eu o fusta...
Photobucket
     De unde nu m-am asteptat a venit  Mosul ! Chiar daca a fost o saptamana grea si am muncit mult in afara serviciului , am primit de la patron ...perdele noi si de care am vrut eu ! Am fost la magazinul "Ambient" le-am ales modelul si peste trei zile vin gata facute la masura si cu rejansa. Sunt foarte bucuroasa pt ca in vara mi-am schimbat draperiile dar de perdele  nu am mai avut bani iar celelalte erau vechi si de capatat.


      In perioada asta sunt foarte multe problemele pe care trebuie sa le rezolv asa ca ieri am fost in piata si am cumparat si bradul care oricum e tare frumos chiar daca e mic, cam 1,30 , ca de mare nu am loc si vreau sa-l pun pe masa . Am dat 20 de lei pe el. Cineva "rautacios" care oricum nu l-a vazut mi-a spus la telefon ca nu e brad e o "tufa verde" , dar asa sa stie cand citeste aici "tufa" asta verde e a mea si ne face fericiti pe mine si pe copiii mei. Si azi am ajuns sa merg si la biserica sa-mi cumpar calendar si sa platesc taxa pe cult ,pe care nu stiu de ce n-o platesc decat in luna decembrie in fiecare an.

     Asa ca am scapat de cateva griji si ma simt cu sufletul impacat , chiar daca am gatat si banii, maine incepe o saptamana noua si cine stie... poate ajinge si Mos Craciun pe la servici ! Gandim pozitiv si ...speranta moare ultima !






     

4 comentarii:

ina spunea...

Eu sunt sigura ca Mosul o sa fie darnic anul acesta, presimt eu asta...

Anonim spunea...

Felicitari pentru excursie, macar atat sa faca statul(facultatea) pentru studenti!
Va ramane cu amintiri placute.
Cat despre bradut, e cochet si cine zice ca e tufa, sa nu-si cumpere brad. Noi avem brazi adevarati in curte, si arata frumos acoperiti cu zapada, de impodobit impodobim unul artificial luat cu ceva ani in urma.
Spor la lucru si dupa aia bucurati-va de zilele libere si odihna placuta dupa alergatura de sarbatori :p

Praf de Stele spunea...

Ina si Iulia multumesc pt gandurile bune.

Ninulescu spunea...

:)) Hi..hi..Eu am zis ca e tufa :)) bradu e de la 1,5m in sus :))
si nu imi cumpar brad ca sint ecologist si nu-mi plac brazii morti :(.. dar unul artificial e chiar o idee buna :)