duminică, 23 decembrie 2012

Povestea unui bradutz

De mult timp mi-am tot dorit sa am si eu brad la ghiveci dar tot timpul ramaneam fara bani cand apareau in preajma sarbatorilor . Aveam o bucata din gradina unde pamantul era foarte bolovanos si nu se facea mai nimic si erau tot timpul buruieni . Anul trecut in primavara am hotarat sa plantez iarba iar cand a venit baiatul acasa a sapat la harlet si a curatat locul. Apoi cu 20 de lei am cumparat 1 kg seminte de iarba care a rasarit foarte frumos .
Deci acum in partea din fata a curtii am .. gazon si vreau sa zic ca a schimbat total imaginea . In toamna asta m-am tot interesat de bradutzi la ghiveci dar erau mult prea scumpi ... pana ce mi-a zis un coleg sa merg la Praktiker . Si ... am cumparat :)
 L-am carat cumva acasa cu un taxi ca era tare greu , de fapt nu era la ghiveci ci la galeata si la inceputul lunii noiembrie l-am plantat in mijlocul gazonului :)
Iar acum l-am impodobit si arata tare bine :))


4 comentarii:

dmd. spunea...

Crăciun fericit!!

Unknown spunea...

Craciun fericit, sanatate si numai bucurii! La multi ani!

Blogul lui Jeny spunea...

Arata f frumos bradutul. Aici eu am de plastic , mititel, ca in cel mare stateau pisicile catarate si l-am schimbat .Dar la tara la mama sunt brazi mari si mici in curte, (e sus la munte mama)si ma gandesc ce bine ar arata impodobiti acolo, nu in casa.Pacat de ei sa ii tai, le trebuie zeci de ani sa creasca.

maria-bucuresti spunea...

Ce minunatie !!!!!Intamplator am dat de blogul dumneavoastra si m-a impresionat teribil "povestea unui bradut". Felicitari pentru idee !
Ce frumoasa curte aveti !!