vineri, 14 mai 2010

Santier in lucru

Este frumos si bine sa ai casa, dar tot timpul trebuie sa investesti... mai ales daca este putin cam"batrana" . Asa ca in timp am reusit sa-i schimb geamurile, s-o izolez in exterior, iar visul meu de anul asta era sa pot repara camera unde am pus parchetul anul trecut, Si cand ai si sufletul facut praf e bine sa ai cat mai mult timp mintea ocupata, ca atunci il mai ignori  iar cand ai terminat treburile ti-a mai trecut putin si din suferinta ! Si asa de vreo doua saptamani am pornit in cautare de zidari-zugravi. Si s-au perindat trei pe la mine ,cu ruleta si calculatorul in mana... unii crezand ca tie femeie iti pica banii direct in cap, tu trebuie doar sa-i aduni...Cel mai "tare" mi-a cerut 1800 lei pt manopera :))). S_a dus sa se plimbe...O fi si de tencuit si de schimbat tavane ,dar nici asa pret... In final am negociat cu altul la 1400 lei manopera dar se include si zugravitul in bucatarie. E bine si nu trebuie sa iau nici bautura ! Deci daca te pui pe cautat gasesti. Apoi vreo trei zile am umblat prin diferite magazine sa vad pretul la materiale, iar ieri le-am cumparat de la Ambient si am mai cautat pe cineva care sa-mi aduca un metru cub de nisip/ apoi vreo doi vecini care sa-mi scoata mobila grea din casa si in sfarsit azi dimineata la opt au inceput lucrarile...

Iar dupa o zi plina de munca acum arata cam asa...
 Si am reusit sa-mi cumpar si candelabru nou ca cel pe care il am e tare antic saracul.
Acum trebuie sa se usuce bine tencuiala ca sa se poata continua si sper ca pe weekendul viitor sa fiu gata si cu facutul curateniei. Totol in jur e doar ...praf (inclusiv parul meu  :))))

4 comentarii:

Anonim spunea...

Ahaaaa...de aia ai disparut...nu stiam ce e cu tine , cat de tare te-a afectat problema aia de corazon...No , atunci ma bucur pentru tine si spor la treaba! Abia astept sa vad finalul!

Lucia spunea...

Hei!
Mi-era dor de tine!
Scutură praful din sufletul tău, apoi continuă cu zugrăveala.
Fă un cuib plăcut din casa ta, şi simte-te bine în ea.
Trăieşte pentru tine şi pentru fii tăi!
Îmbrăţişări calde!

marcu spunea...

Iti doresc spor la lucru!

Praf de Stele spunea...

Va multumesc mult tuturor ! :))