joi, 15 noiembrie 2012

Cadouri speciale

Azi am primit vizita unui prieten drag abia intors din... Paris. Dupa parerea mea este o mare sansa in viata si te poti numi rasfatat al sortii  ,  sa poti vedea Parisul , sa te plimbi pe vestitul Champs-Élysées cu toate luminitele lui, sa admiri Parisul   din faimosul Turn Eiffel si sa mergi operă in Paris  unde un bilet costa ...  155 de euro . dar sincer dupa intamplarile de anul acesta legate de concediul meu de vis , am ajuns sa cred ca nimic nu este imposibil  :)) si niciodata nu trebuie sa incetezi sa speri in ceva bun ! Si cine  a fost plecat din tara stie ca  micile atentii aduse celor dragi te cam rup la buzunar :) Deci "cineva" s-a gandit si la mine si am primit printre altele si cateva lucruri specifice din Paris !
Cum ar fi o cutie rosie din metal cu ciocolata cumparata din vestitele Galerii Lafayette, un magnet in relief  pentru frigider - astea ma incanta pe mine foarte tare , o statueta cu Sfanta Familie cumparata din  Basilica Sacre Coeur, din legendarul Montmartre, o cutie  cu 4 feluri de ceai frantuzesc si multe alte ... maruntzele . A fost un cadou  din suflet si primit cu ... suflet . Iar "povestea" a fost minunata  :))

Interesant, din nou,  ramane faptul  cum cu un gand bun si un strop de cheltuiala reusesti sa faci  o bucurie mare si sa inseninezi ziua cuiva !